Montmartre Oosterhout

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
16/06/2018 @ 12:00 – 17:00
2018-06-16T12:00:00+02:00
2018-06-16T17:00:00+02:00
Waar:
Heuvel
Heuvel
4901 Oosterhout
Nederland
Kosten:
Gratis
Montmartre Oosterhout @ Heuvel | Oosterhout | Noord-Brabant | Nederland

Waan u een dag in Parijse sferen bij Montmartre op de Heuvel. Een evenement met (straat)artiesten, straattheater en kunstenaars gecombineerd met brocanteurs uit alle windstreken.

Een keur van (straat)artiesten en kunstenaars zal u vermaken tijdens de markt, op de terrassen en de straten rondom de Heuvel. Kom snuffelen tussen mooie oude meubeltjes en spullen van weleer, laat uw silhouet knippen door een kunstenares, uw karikatuur tekenen of wordt vereeuwigd op een schilderij van kunstschilders die het geheel proberen vast te leggen op het canvas (bekijk hun vorderingen terwijl u er bij staat). Laat u beroeren door muziek van straatmuzikanten en u vermaken door het straattheater en de straat artiesten of verrassen door onverwachte ontmoetingen.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Bij de horeca gelegenheden op de Heuvel kunt u genieten van goed voedsel, heerlijke wijnen en bieren. Pak een stoel op het terras en geniet van wat er gebeurt om u heen en geniet uiteraard van de muziek. Geen zin om op het terras te zitten? Kies dan voor verstrooiing door een film noir.

Één ding is zeker.. u hoeft uzelf niet te vervelen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.