Bakkerijmuseum Oosterhout is een van onze aanraders. Het is vooral leuk voor kinderen. Behalve kijken is er ook veel te doen. Zo mogen kinderen er zelf brood gaan bakken als zij dat willen. Het bakkerijmuseum is goed te fietsen vanaf vakantiehuis De Duiventoren en het is goed te combineren met een dagje Oosterhout.

Bakkerijmuseum Oosterhout

Tussen de speculaasplanken, taartvormen, marsepein- en suikervormen biedt het museum allerlei activiteiten en arrangementen. De geur van versgebakken broodjes en koek komt u tegemoet. Leuk is dat er dus ook nog steeds broodjes worden gebakken. Dit kan je zelf ook gaan doen. Wel is het goed om te reserveren voor je langsgaat. Het kan zo zijn dat je anders voor een gesloten deur komt te staan. Via 0162-429700 kan er gereserveerd worden.

Ideaal bij slecht weer

Het gehele museum en de activiteiten zijn binnen. Mocht het slecht weer zijn is dit een goede plaats om met kinderen erop uit te gaan. Het hele museum is binnen en de workshop is geheel overdekt. Dit museum bevindt zich in een oud pand in het centrum van Oosterhout. Ook is het mogelijk om een bepaald thema te kiezen bij een workshop.

Aanrader

Het bakkerijmuseum Oosterhout is een van onze aanraders. Benieuwd wat we nog meer onze omgeving aan leuke activiteiten hebben? Bekijk da de andere aanraders.