Onze oude langgevelboerdij stamt van begin negentiende eeuw en heeft een oorspronkelijk woongedeelte en een oorspronkelijk stalgedeelte. De bed & breakfast is gelegen op de plek waar tot 1975 de koeien hebben gestaan en is gescheiden van ons woongedeelte. In juli 2018 is de B&B open gegaan. We hebben een kleinschalige opzet, met twee gastenkamers voor 2 en 4 personen en een bescheiden gemeenschappelijke ruimte. De kamers kunnen los worden verhuurd worden of gezamenlijk zodat alle faciliteiten voor uw gezelschap is.

De bed & breakfast bevindt zich naast het vakantiehuis in de Vlaamse schuur.

Bed & Breakfast

Onze oude langgevelboerdij stamt van begin negentiende eeuw en heeft een oorspronkelijk woongedeelte en een oorspronkelijk stalgedeelte. De bed & breakfast is gelegen op de plek waar tot 1975 de koeien hebben gestaan. We zetten het kleinschalig op, met twee gastenkamers.

Vierpersoonskamer

In de grote kamer zijn twee tweepersoonsbedden die op verzoek kunnen worden gesplitst in losse slaapplaatsen. Verder is er een zittafel met stoelen in de kamer. De badkamer is ruim, met een inloopdouche. Deze kamer heeft een eigen uitgang naar de tuin.

Tweepersoonskamer

De kleine kamer is uitgerust voor twee personen. Er staat een bed dat op verzoek kan worden gesplitst in twee bedden. Het sanitair heeft een inloopdouche. Er is verder een hangkast voor kleding en een klein zitje in de kamer. Via drie ramen kan worden uitgekeken op de -in de zomer mooi groene- tuin.

Faciliteiten

De kamers van de bed & breakfast hebben eigen sanitair, bestaande uit een douche, toilet en wastafel. Verder is er een algemene ruimte met een simpele keuken, koelkast en koffie en thee. Ook is er een gemeenschappelijke tuin. Er is WiFi door het gehele pand.