Onze oude langgevelboerdij stamt van begin negentiende eeuw en heeft een oorspronkelijk woongedeelte en een oorspronkelijk stalgedeelte. De bed & breakfast is gelegen op de plek waar tot 1975 de koeien hebben gestaan en is gescheiden van ons woongedeelte. In juli 2018 is de B&B open gegaan. We hebben een kleinschalige opzet, met twee gastenkamers voor 2 en 4 personen. Beide kamers hebben een eigen ingang en kookfaciliteiten.

De bed & breakfast bevindt zich naast het vakantiehuis in de Vlaamse schuur.

Bed & Breakfast

Onze oude langgevelboerdij stamt van begin negentiende eeuw en heeft een oorspronkelijk woongedeelte en een oorspronkelijk stalgedeelte. De bed & breakfast is gelegen op de plek waar tot 1975 de koeien hebben gestaan. We zetten het kleinschalig op, met twee gastenkamers.

Vierpersoonskamer

In de grote kamer zijn vier eenpersoonsbedden die op verzoek samen en apart opgemaakt kunnen worden. Verder is er een zittafel met stoelen in de kamer en simpele kookfaciliteiten (kookplaat en magnetron). De badkamer is ruim, met een inloopdouche. Deze kamer heeft een eigen entree met terrasset.

Tweepersoonskamer

De kleine kamer is uitgerust voor twee personen. Er staat een bed dat op verzoek kan worden gesplitst in twee bedden. Het sanitair heeft een inloopdouche. Er is verder een hangkast voor kleding en een klein zitje in de kamer. Via drie ramen kan worden uitgekeken op de -in de zomer mooi groene- tuin. De eigen entree heeft een tafel met 4 stoelen en kookmogelijkheid met koelkast en magnetron.

Faciliteiten

Bij de prijs is een ontbijt inbegrepen. Koffie en theefaciliteiten zijn aanwezig in de kamers.