Update: Ontzettend bedankt voor alle respons, alle deelacties en voor de vele lieve en positieve reacties die we hebben mogen ontvangen. Inmiddels hebben we verschillende gesprekken gehad en beheerders gevonden voor de gevraagde periode. Nu hopen op een mooi seizoen :).

Altijd al eens willen weten hoe het is om een kampeerterrein te runnen? Dit is je kans! Het gaat om een kleinschalig familie-natuurkampeerterrein waar een informele ontspannen sfeer de boventoon voert. 

Wij zijn Guus (31) en Maud (28) en begin juni verwachten wij ons eerste kind, erg leuk en spannend! Aangezien wij op ons kampeerterrein alles zelf doen zijn wij op zoek naar beheerders die ons hierbij van ongeveer half mei tot midden augustus ons ondersteunen. 

Wat bieden wij?

Een mooie plek op ons kampeerterrein waar je voor 3 maanden mag staan. Het meebrengen van een eigen caravan/camper/etc. mag, wij kunnen ook voor een kampeermiddel zorgen. Op onze plek is er naast een eetbaar landschap waar je de pruimen zo van de boom kan plukken ook nog een heel aantal dieren (varkens, ezels, schapen, koeien en kippen). Genoeg te doen en te beleven dus.

Wat verwachten wij van je?

In afstemming een aantal dagen/dagdelen per week de dagelijkse taken van het kampeerterrein overnemen. Denk aan gasten ontvangen en uitzwaaien, telefoontjes aannemen en (natuuurlijk) schoonmaken. Een gastvrije houding vinden wij wel erg belangrijk.

Wie zoeken wij?

Beheerder(s), je mag alleen zijn of met partner, vriend(in), metgezel, die bij ons kampeerterrein passen. Daarvoor gaan we graag persoonlijk met je in gesprek. 

Reageer door een mailtje te sturen naar info@deduiventoren.nl met een korte uitleg over jezelf/jullie. Voor vragen zijn wij tussen 9.00 en 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 06-41666655.

Guus Beenhakker en Maud Overbeek