Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij een natuurkampeerterrein? Dit is je kans! Het gaat om een kleinschalig familie natuurkampeerterrein waar een informele ontspannen sfeer de boventoon voert. 

Wij zijn Guus (34), Maud (30) en Jasmijn (2). In maart verwachten we een tweede kindje. We hebben een prachtig stukje natuur waar we gasten op ons kampeerterrein, in een B&B en vakantiehuis ontvangen. Rondom de geboorte van Jasmijn merkten we dat extra hulp in de vorm van beheerders erg fijn en welkom is. Ook omdat we naast ons terrein beiden nog werk naast het kampeerterrein hebben. Daarom zouden we het leuk vinden als we weer iemand vinden die hier enthousiast van wordt.

Op onze plek is er naast een eetbaar landschap waar je de pruimen zo van de boom kan plukken ook nog een heel aantal dieren (varkens, ezels, schapen, koeien en kippen). Genoeg te doen en te beleven dus.

Wat bieden wij?

Een mooie plek op ons kampeerterrein waar je gratis mag staan. Voor de beheerder hebben we een privé plek gereserveerd waar ruimte is voor een (eigen) caravan/camper/etc. De plek heeft water en stroom aansluiting. We kunnen indien gewenst ook in woonruimte voorzien in onze Yorvik Tiny house.

Een financiële vergoeding is in principe geen onderdeel van het aanbod. Een onkostenvergoeding is bespreekbaar.

Wat verwachten wij van je?

Het mogelijke takenpakket is breed, maar in elk geval hebben we graag hulp in de schoonmaak en het groen voor een aantal dagdelen per week. Welke dagen/dagdelen dit zijn stemmen we uiteraard af in overleg. Wanneer je het leuk vindt kunnen we ook verder kijken naar het ontvangen van gasten en de telefoon aannemen. Een gastvrije houding vinden wij in elk geval belangrijk.

Ook bijvoorbeeld het terrein onderhouden door te grasmaaien of een moestuin bijhouden kunnen in het takenpakket vallen. Alles is in overleg.

Wie zoeken wij?

Iemand, man/vrouw, samen of alleen, die enthousiast is om bij ons te komen helpen. We hebben sowieso plek voor een beheerder(stel) gedurende het hele jaar. Het liefst vinden wij iemand die voor een langere periode wil blijven. Kortere periodes zijn ook bespreekbaar. In het seizoen (juni-september) hebben we ruimte voor extra hulp. Deze tekst geeft een indicatie van wat we zoeken. Er is qua invulling van alles mogelijk. We gaan graag in gesprek over de wensen over en weer. Het moet bovenal van beide kanten een fijne tijd zijn.

Reageer door een mailtje te sturen naar info@deduiventoren.nl met een korte uitleg over jezelf/jullie. Voor vragen zijn wij tussen 9-17 telefonisch bereikbaar.