Komende winter gaan we gebruiken om goed naar ons eigen terrein te kijken. Hoewel het terrein nu al erg mooi is, kan het natuurlijk nooit kwaad om af en toe eens goed de spiegel voor te houden. Ons doel is vooral om wat meer de ruimte te nemen voor kampeerplaatsen en de (her)planten op goede plaatsen. Graag horen we gedachten die onze gasten hierover hebben. We horen graag van u wat u als geweldig ervaart en natuurlijk ook wat er beter kan. Zo maken we ons terrein nóg mooier. 

Natuur terug in het landschap

Het terrein is opgezet met het idee de natuur terug te brengen in het landschap, op de manier zoals het ooit is geweest. Er groeien allemaal inheemse bomen en struiken. Waar nooit rekening mee is gehouden, is de eetbare variant ervan. Tussen wallen van bomen en struiken vond landbouw plaats. Op de plek waar u nu kampeert dus. Hier zouden we graag mee aan de slag gaan in een vorm van ‘kamperen tussen je voedsel’. Het opzetten van een stukje eetbaar landschap is de opzet. 

Suggesties zijn welkom

Zowel binnen als buiten dat onderwerp is er nog een heleboel moois te verzinnen. We spreken graag met u over tips en ideeën. Mail ze ons vooral.