——————————————————————————————————–

Coronacrisis: Vanwege de coronacrisis zijn wij onder voorwaarden geopend. Reserveren vooraf is noodzakelijk. Lees hier meer over onze coronamaatregelen.

Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch of per mail bereiken. Voor reserveren verwijzen we naar de e-mail.

———————————————————————————————————

Natuurkampeerterrein de Duiventoren ligt in het buurtschap Steenoven, tussen Oosterhout (bij Breda) en de dorpen Dorst, Rijen en Dongen in Noord-Brabant. Het terrein ligt in Boswachterij Dorst tussen weilanden en akkers, omgeven door bossen.
Het bos direct achter het kampeerterrein heet van oudsher De Duiventoren, naar het voormalige slot van de heer van Duijvenvoorde, dat daar was gesitueerd. Het slot is verdwenen, de naam is gebleven en het kampeerterrein is ernaar vernoemd.

De Duiventoren is een kleinschalig, kindvriendelijk natuurkampeerterrein. Bij ons is op kampeergebied heel veel mogelijk: je kunt komen met je trekkerstentje, maar overnachten in een comfortabele, volledig ingerichte trekkershut of zogenaamde ‘houten tent’ kan ook. Dat maakt kamperen zonder veel bagage bij ons mogelijk.
Huisdieren laten wij echter niet toe.

Wij zijn in 2020 voor het kamperen geopend vanaf vrijdag 27 maart tot 1 november. Onze houten tenten, Trek-in, b&b en vakantiehuis zijn het hele jaar geopend.