Bed & Breakfast

Aan het begin van ons terrein ligt onze bed & breakfast. Deze is in 2018 geopend in onze traditionele langgevelboerderij. Voor een impressie, boekingen en een uitgebreide beschrijving verwijzen wij u door naar www.benbdeduiventoren.nl.

Bed & Breakfast

Onze oude langgevelboerdij stamt van begin negentiende eeuw en heeft een oorspronkelijk woongedeelte en een oorspronkelijk stalgedeelte. De bed & breakfast is gelegen op de plek waar tot 1975 de koeien hebben gestaan. We zetten het kleinschalig op, met twee gastenkamers.

Grote kamer

In de grote kamer zijn twee tweepersoonsbedden die op verzoek kunnen worden gesplitst in losse slaapplaatsen. Verder is er een zittafel met stoelen in de kamer. De badkamer is ruim, met een inloopdouche. Deze kamer heeft een eigen uitgang naar de tuin.

Kleine kamer

De kleine kamer is uitgerust voor twee personen. Er staat een bed dat op verzoek kan worden gesplitst in twee bedden. Het sanitair heeft een inloopdouche. Er is verder een hangkast voor kleding en een klein zitje in de kamer. Via drie ramen kan worden uitgekeken op de -in de zomer mooi groene- tuin.

Faciliteiten

De kamers van de bed & breakfast hebben eigen sanitair, bestaande uit een douche, toilet en wastafel. Verder is er een algemene ruimte met een simpele keuken, koelkast en koffie en thee. Ook is er een gemeenschappelijke tuin. Er is WiFi door het gehele pand.

Prijzen

Voor de 2p kamer vragen wij €59,- en voor de 4p kamer vragen we €69 per nacht inclusief twee personen. Voor meer dan twee personen vragen we €10 per persoon extra. Hierbij zitten beddengoed, badlinnen, een simpel ontbijt en koffie en thee inbegrepen.

bed & breakfast de duiventoren - kleine kamer bed & breakfast de duiventoren