Ons terrein telt 28 kampeerplaatsen en 6 vaste accommodaties (vijf houten tenten en een Trek-In Junior). Al onze accommodaties zijn gecertificeerd als trekkershut en zijn dus ook aangesloten bij de Stichting Trekkershutten.

Het voorste deel van het terrein heeft een meer open karakter, het achterste deel is beschut tussen de bebossing. Wij vinden het belangrijk om zowel trekkers met basale kampeeruitrusting als gebruikers van een comfortabele trekkershut te kunnen verwelkomen.

Vuur stoken

Bij de natuurvijver en tussen de houten tenten zijn een vuurplaatsen ingericht. Daarnaast zijn er vuurkorven te gebruiken en verkopen wij stookhout. Vanzelfsprekend moet er met beleid gestookt worden en gebeurt dit geheel op eigen risico.

Ter bescherming van het gras dienen de vuurkorven op een tegel geplaatst te worden. Ook is het belangrijk een emmer water bij de hand te hebben.

Bij het vakantiehuis en de bed & breakfast is vuur stoken geen optie. Dit achten wij te risicovol voor de rieten daken.

Algemene ruimten

Entreegebouw

Een originele Finse houten kota is ingericht als kantoor en entreegebouw. Er is informatie en documentatie over de omgeving en er zijn fiets- en wandelkaarten, boeken en spelletjes. Wij zijn op vaste tijden in het kantoorke aanwezig.

Centrale ruimte

De grote Mongoolse tent (yurt) staat centraal op het terrein naast het sanitair. De yurt is bestemd voor algemeen gebruik en ingericht met tafels en stoelen. Koken is mogelijk. Er zijn servies, bestek, kookgerei, een koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast en vriezer aanwezig.
De tent is overigens verwarmd en geschikt als accommodatie bij slecht weer.