Het kampeerseizoen van 2018 gaat beginnen op Goede Vrijdag. Op 30 maart aanstaande openen we onze poorten voor een mooi Paasweekend. Om deze opening wat extra sfeer te geven dompelen wij ons met een paasvuur onder in de traditie van menig Paasvierder in Europa. Hiervoor nodigen wij onze gasten van harte uit op eerste Paasdag vanaf 18.00 uur.

Paasvuur

De opzet is heel simpel. We maken een vuur en iedereen mag met een hapje, drankje of gezellig kampvuurverhaal aanschuiven. Als iedereen voor zichzelf zorgt komt niemand iets te kort en maken we samen een hoop gezelligheid. Voor deze avond stellen wij de vuurplaats in onze eigen tuin beschikbaar, zodat de kampeerders die liever bij hun eigen tent willen blijven hun rust kunnen behouden.

Guus & Maud

Hoewel wij, Guus en Maud, de afgelopen jaren al volop in de organisatie van het bedrijf zaten, hebben we het kampeerterrein en de bijbehorende boerderij vanaf dit jaar overgenomen. Dat geeft deze seizoensopening voor ons nog een extra feestelijke tint. Volgens oude tradities staat het vuur symbool voor een nieuw begin en nieuw leven. Het vuur en de rook zouden voor vruchtbaarheid zorgen. Graag luiden we dit met de Paasdagen samen met onze gasten in.

Guus & Maud
Guus & Maud

Kamperen & Logeren

Het terrein ligt er weer als vanouds bij. Maar behalve een kampeerterrein met enkele houten tenten en een Trek-in, hebben we sinds dit jaar ook een vakantiehuis in onze Vlaamse Schuur. Hierin laten we nieuwe gasten graag kennismaken met ons terrein en onze gastvrijheid. Een b&b in onze traditionele langgevelboerderij is in aanbouw.

Reserveren

De eerste reserveringen hebben we al genoteerd voor dat weekeind. Maar niet getreurd, we hebben nog voldoende plaats om meer gasten te verwelkomen. Reserveren kan via de gebruikelijke weg. Daar weet u ons na Pasen uiteraard ook te vinden.

We wensen u veel natuur en zon toe dit seizoen!

Guus & Maud