Het reptielenhuis De Aarde is een geweldig uitstapje tijdens een verblijf bij De Duiventoren. Uiteraard hebben zij er veel reptielen, maar er zijn ook amfibieën en zogenaamde geleedpotigen. Dat zijn onder andere spinnen en schorpioenen.

Reptielenhuis De Aarde

Het gaat om een van de kleinste dierentuinen van Nederland. De reptielen die er zijn zitten in ruime terraria en genieten er van een mooi leven. De bezoekers kunnen heel veel over de beesten leren. Bovendien kunnen de reptielen ook worden aangeraakt. Er is altijd van alles mogelijk. De echte reptielen-fan kan er makkelijk een uurtje vermaken.

Prijzen

Het reptielenhuis hanteert schappelijke prijzen en heeft speciale arrangementen voor kinderfeestjes of voor andere gezelschappen. Hiervoor is het best contact op te nemen met de locatie zelf. Na een bezoek kan er ook nog een drankje worden genuttigd. Zelf meenemen is overigens ook toegestaan.

Adres

Reptielenhuis de Aarde
Aardenhoek 26a
4817 NE Breda
Het reptielenhuis is van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Aanraders

Dit is een van onze aanraders. Wil je weten wat er nog mer allemaal te doen is in de buurt? Bekijk dan onze pagina met suggesties.