Wanneer je vanaf de Steenovensebaan het pad naar het kampeerterrein oprijd kom je langs de ingang van onze B&B, verscholen zonnepanelen waar vaak varkentjes onder lopen en een fruitboomgaard die overgaat in ons eetbare landschap waar ook gekampeerd kan worden.

Het entreegebouw heeft de vorm van een Finse kota. Hier bevindt zich het informatiebord met onder andere een lijst met reserveringen. Bij de kota is een speelveldje met speeltoestellen, een trampoline en een zwengelpomp. Aan de andere kant van het pad ligt een trapveldje met drie kampeerplaatsen.
De skelters, de traptrekkers en de picknicktafels zijn voor algemeen gebruik.

De kampeerplaatsen zijn ruim, de houten tenten zijn gegroepeerd tussen de bomen en de Trek-In bevindt zich aan het begin van het terrein. Het achterste deel van het terrein ligt rond de natuurvijver en is geheel beschut door de houtsingels, bossages en bomen. Hier staan ook de houten tenten.

Wij hebben voldoende plaatsen voor gezinnen met jongere kinderen. Deze liggen op iets meer afstand van de natuurvijver, zijn ruim en overzichtelijk en dicht bij het speelveld.

De sfeer is gemoedelijk en rustig. Wij wonen bij het terrein en zijn gemakkelijk bereikbaar en aanspreekbaar.