Kamperen bij Natuurkampeerterrein de Duiventoren betekent kamperen op het stuk zelf geplante en onderhouden natuur achter de woonboerderij aan de straat. In 2011 zijn Jan en Lisette, de ouders van Guus, het kampeerterrein gestart. Guus en Maud hebben het in 2017 overgenomen. Zij wonen met plezier op deze stek en beheren het terrein zelf.

Guus

Guus Beenhakker is opgegroeid op de woonboerderij waar hij nu woont. Voor zijn studies journalistiek en geschiedenis studie heeft hij een kleine tien jaar in Utrecht gewoond. Toen Jan en Lisette, zijn ouders, het terrein wilden verkopen nam hij samen met Maud de stap om het geheel over te nemen. Dat bleek te lukken. Naast het runnen van het kampeerterrein werkt Guus oa als zelfstandig journalist en zet hij zich als raadslid bij D66 in voor de lokale politiek.

Maud

Maud en Guus leerden elkaar kennen bij de studentenroeivereniging Orca in Utrecht. Maud studeerde Milieu & Maatschappijwetenschappen in Utrecht. Naast het runnen van De Duiventoren heeft zij gewerkt als adviseur Milieu en MVO bij een groot bedrijf en is zij in het brede vakgebied van duurzaamheid nu zelfstandige.

Jasmijn

Begin juni 2020 is dochter Jasmijn geboren. Zij heeft nu vooral interesse in lekker spelen en de wereld ontdekken 🙂

Guus Beenhakker en Maud Overbeek