Kamperen bij Natuurkampeerterrein de Duiventoren betekent kamperen op het stuk zelf geplante en onderhouden natuur achter de woonboerderij aan de straat. In 2011 zijn Jan en Lisette, de ouders van Guus, het kampeerterrein gestart. Guus en Maud zijn er in 2016 komen wonen en hebben het terrein in 2017 overgenomen. Zij wonen met plezier op deze stek en beheren het terrein zelf. Inmiddels is er een nieuw stuk natuur aangelegd, zijn er verschillende boerderijdieren en is het toeristisch arsenaal uitgebreid met een bed & breakfast en een vakantiehuis.

Guus

Guus Beenhakker is opgegroeid op de woonboerderij waar hij nu woont. Voor zijn studies journalistiek en geschiedenis heeft hij ruim tien jaar in Utrecht gewoond. Toen Jan en Lisette, zijn ouders, het terrein wilden verkopen nam hij samen met Maud de stap om terug naar Brabant te komen en het over te nemen. Naast het runnen van het kampeerterrein werkte Guus als zelfstandig journalist, moraalwetenschapper (UGent) en hij zette zich als raadslid bij D66 in voor de lokale politiek. Inmiddels is Guus wethouder en daarmee weinig op het bedrijf aanwezig.

Maud

Maud en Guus leerden elkaar kennen bij de studentenroeivereniging Orca in Utrecht. Maud studeerde Milieu & Maatschappijwetenschappen in Utrecht. Naast het runnen van De Duiventoren werkt zij als beleidsmedewerker energietransitie bij een gemeente in de buurt. Maud is voornamelijk het gezicht en contactpersoon op het kampeerterrein, vakantiehuis en B&B. 

Jasmijn

Begin juni 2020 is dochter Jasmijn geboren. Zij heeft nu vooral interesse in lekker spelen en de wereld ontdekken :).

Guus Beenhakker en Maud Overbeek