Kamperen bij Natuurkampeerterrein de Duiventoren betekent kamperen op het stuk zelf geplante en onderhouden natuur achter de woonboerderij aan de straat. In 2011 zijn Jan en Lisette, de ouders van Guus, het kampeerterrein gestart. Guus en Maud hebben het in 2017 overgenomen. Zij wonen met plezier op deze stek en beheren het terrein zelf.

Guus

Guus Beenhakker is opgegroeid op de woonboerderij waar hij nu woont. Voor zijn studies journalistiek en geschiedenis studie heeft hij een kleine tien jaar in Utrecht gewoond. Toen Jan en Lisette, zijn ouders, het terrein wilden verkopen nam hij samen met Maud de stap om het geheel over te nemen. Dat bleek te lukken. Naast het runnen van het kampeerterrein werkt Guus als zelfstandig journalist en promoveert hij in de filosofie aan de Universiteit Gent, waar hij een master Moraalwetenschappen volgde. In de buurt is Guus voorzitter van de IVN Mark & Donge en hij zet zich als raadslid bij D66 en betrokkene bij waterschapspartij Water Natuurlijk in voor de lokale politiek.

Maud

Maud en Guus leerden elkaar kennen bij de studentenvereniging Orca in Utrecht, waar zij beiden in het bestuur hebben gezeten. Maud studeerde Milieu & Maatschappijwetenschappen in Utrecht. Naast het runnen van De Duiventoren heeft zij gewerkt als kwaliteitsmedewerkster milieu en duurzaamheid. Een vak dat zij goed kan combineren met kennis en uitgangspunten op en rondom het kampeerterrein.

In het voorjaar van 2020 verwachten Gus & Maud hun eerste kind.

 

 

Guus Beenhakker en Maud Overbeek