Ook dit jaar zijn wij op zoek naar iemand die met ons het komende seizoen onze gasten welkom wil heten. Wij zijn op zoek naar iemand die ons terrein kan beheren voor 4-5 dagen per week. Dit zullen doorgaans de doordeweekse dagen zijn maar ook een weekend(dag) kan voorkomen.

Je bent verantwoordelijk voor het gastcontact dus telefoon aannemen en mail/reserveringen beantwoorden. Maar ook natuurlijk op het terrein aanwezig zijn voor allerhande vragen: Dit gaat doorgaans goed samen! Daarnaast is de schoonmaak belangrijk en zorg jij voor het aansturen van de schoonmakers en het rooster. Zelf de handen uit de mouwen steken is ook nodig, denk aan allerhande klusjes en grasmaaien. Je zal hierbij samenwerken met Maud zodat we gasten een geweldige tijd op ons terrein kunnen bezorgen!

We zoeken iemand die blij wordt van mensen helpen en dagelijks buiten zijn. We zoeken iemand met een klik met ons en ons terrein en gaan daarom graag een kennismakingsgesprek aan. Achtergrond en ervaring is minder belangrijk dan enthousiasme en zelfstandig kunnen werken.

We bieden: Salaris € 2000-2500 en er is een mogelijkheid voor een tijdelijke standplaats. Starten kan per direct en voor nu lopen de werkzaamheden tot september.

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een mail of bel voor meer informatie. Maud Overbeek +31 6 41 66 66 55, info@deduiventoren.nl