Aan de straatzijde van ons natuurkampeerterrein ligt een authentieke Vlaamse schuur die te huren is als vakantiewoning. Deze woning is ingericht als volledige woning met maximaal tien slaapplaatsen, een badkamer, separaat toilet, keuken en privé-tuin.

Vakantiehuis in een Vlaamse schuur

De precieze leeftijd van de Vlaamsche schuur is niet bekend maar zeker is dat hij er in 1832 al stond. De overbuurman, een oude boer die zijn hele leven al hier woont, kan zich nog herinneren dat het graan en vlas er lag opgeslagen. De gebinten stammen, zo blijkt uit recent onderzoek, al uit de zestiende eeuw. Die tijd is echter al lang geleden want vanaf 1980 is de schuur stapsgewijs verbouwd tot wat het nu is. In 2016 heeft de laatste grote verbouwing geleidt tot het volwaardig huis. Nu ingericht als vakantiehuis.

Indeling

Het huis heeft drie slaapkamers waarvan een grote en twee kleinere. In de grote woon/eetkamer is nog een vide aanwezig waar ook geslapen kan worden. Verder is daar een volledig ingerichte keuken, een zithoek en grote eettafel. De badkamer is ruim met toilet, wastafel en douche. Naast de badkamer is er ook nog een los toilet.

Impressie