Hiermee een korte rondleiding door het vakantiehuis, de tuin en een klein beetje omliggend terrein. 

Rondleiding binnen

Bij binnenkomst sta je in de hal waar je als de woonkamerdeur open staat direct door kan kijken naar de tuin. In de hal is ruimte voor alle jassen en schoenen en bagage zodat je de rest van het huis op je gemak kunt ontdekken.

Slaapkamer 1 en sanitair

De eerste deur aan die je aan de rechterkant tegenkomt leidt naar de eerste kleine slaapkamer met grote ramen. Deze slaapkamer heeft een directe toegang tot de badkamer, via een schuifdeur. In de badkamer aangekomen is direct lings de douchecel en rechts een toilet en wastafel naast elkaar, gescheiden door een balk. Die maakt onderdeel uit van het dakgebint. Naast de douche is er nog een grote kast waar alle douchepullen in gelegd kunnen worden. Als je doorloopt kom je via de andere deur in een halletje terecht. De deur aan de overkant leidt naar een losstaand toilet.

Slaapkamers

Terug in de gang zijn er aan de linkerkant naast elkaar twee deuren. De eerste leidt naar de tweede klein slaapkamer waar twee losse bedden staan. Deze kunnen ook tegen elkaar geschoven worden zodat het een tweepersoonsbed is. De tweede deur leidt naar de grote slaapkamer. Ook hier staan twee losse bedden die aan elkaar kunnen, ook is er een stapelbed aanwezig. In alle drie de slaapkamers is ruimte voor een extra babybedje.

Woonkamer

De dubbele deuren leiden je verder naar de woonkamer. Hier is direct rechts nog een deur die leidt naar het voorraadhok waar ook een vriezer aanwezig is. De woonkamer is een grote open ruimte ingericht met een grote eettafel. Aan de linkerkant is verder een zithoek gecreëerd met een bank die tevens als slaapbank kan dienen.

Vide en keuken

In de woonkamer leidt een ietwat stijle trap je naar de vide toe. Hier staat nog een tweepersoons bed. Terug op de grond loop je rechts zo de open keuken in die volledig is uitgerust. Er is ook een barretje met twee barkrukken waar aan geborreld kan worden tijdens het koken. Door de glazen schuifdeur kan je de tuin al zien liggen.

Tuin

Achter de schuifdeur naast de keuken bevindt zich de tuin. Hier is een grasveld met zowel zon- als schaduwplekken aanwezig. Ook is er een vuurplaats aangelegd voor een bescheiden kampvuur. Achter de heg ligt het pad dat naar Natuurkampeerterrein De Duiventoren achter op het terrein leidt.