Voor het tweede jaar op rij willen wij graag onze gasten uitnodigen om op vrijdag gezamenlijk te komen eten. Vier vrijdagen in juli en augustus zullen wij ervoor zorgen dat er iets lekker op tafel komt. Als een soort pop-up restaurant is zitgelegenheid verzorgd en een klein assortiment aan drankjes, waaronder de lokale Steenovenwijn en de biertjes van Bourgogne Kruis. Eigen drinken meenemen mag ook.

Van 18.00 tot 21.00 uur schaft de pot met een P.

Maar wat schaft de Pot?

 • 20 juli: Pannenkoekenfeest
  Als er iets is waar Guus al heel zijn leven verzot op is, dan is het wel pannenkoeken. Pannenkoek als ontbijt, lunch en avondeten! Kun je nagaan hoeveel hij er al gebakken moet hebben? Tijd voor het pannenkoekenfeest!
   
 • 27 juli: Paëlla pan
  Paëlla is dit jaar nieuw bij “Wat de Pot schaft”. Een echte grote paëlla pan meegenomen uit Spanje is aanleiding om dit gerecht uit te proberen. Maar wees gerust, we zullen naast de traditionele paëlla met zeevruchten ook een meer toegankelijke versie voor de kleintjes bereiden.
   
 • 3 augustus: Pizza uit de steenoven
  Onze mobiele pizza-oven zal naar buiten worden gereden en worden aangestoken. Een echte pizza bakker zal ons ondersteunen om de lekkerste pizza’s uit de oven te toveren. Overigens kunnen de kinderen zelf ook aan de slag met hun creaties in de mini pizza-oven!
   
 • 10 augustus: Verse Pasta
  Wat is er nou lekkerder dan verse pasta?! De pastamachine zal overuren draaien om bergen met verse tagliatelle en spaghetti te draaien. Stel zelf je pasta gerecht samen met de verschillende pastasauzen en toppings.

Mee eten?

Gezellig! Maar om een inschatting te maken van hoeveel we moeten inkopen vragen we jullie wel je komst even aan te kondigen. Dat kan via de inschrijflijst in de yurt of via het formulier hieronder. De kosten voor het Pannenkoekenfeest, Paëlla dag en Verse pasta dag zijn €10,- per volwassene en €6,- per kind. De pizza’s zullen per stuk verkocht worden.

Deze activiteit is overigens exclusief voor onze eigen kampeergasten.

Eet smakelijk alvast!