Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen bij een natuurkampeerterrein? Dit is je kans! Het gaat om een kleinschalig familie natuurkampeerterrein waar een informele ontspannen sfeer de boventoon voert. 

Wij zijn Guus, Maud en Jasmijn (1,5) en hebben een prachtig stukje natuur waar we gasten op ons kampeerterrein, in een B&B en vakantiehuis ontvangen. Rondom de geboorte van onze dochter merkten we dat extra hulp in de vorm van beheerders erg fijn en welkom is. Daarom zouden we het leuk vinden als we ook dit jaar weer iemand vinden die hier enthousiast van wordt.

Op onze plek is er naast een eetbaar landschap waar je de pruimen zo van de boom kan plukken ook nog een heel aantal dieren (varkens, ezels, schapen, koeien en kippen). Genoeg te doen en te beleven dus.

Wat bieden wij?

Een mooie plek op ons kampeerterrein waar je voor 4-6 maanden mag staan. Het liefst zoeken we iemand die van april tot september wilt blijven maar van mei tot augustus kan bijvoorbeeld ook. Dit stemmen we graag af.

Voor de beheerder hebben we een eigen privé plek gereserveerd waar ruimte is voor een (eigen) eigen caravan/camper/etc. De plek heeft water en stroom aansluiting. 

Een financiële vergoeding is geen onderdeel van het aanbod.

Wat verwachten wij van je?

In afstemming een aantal dagen/dagdelen per week de dagelijkse taken van het kampeerterrein overnemen. Denk vooral aan schoonmaken maar ook gasten ontvangen en uitzwaaien en telefoontjes aannemen. Een gastvrije houding vinden wij daarom erg belangrijk.

Ook bijvoorbeeld (groen)onderhoud zoals grasmaaien, hout hakken en dieren verzorgen kunnen in het takenpakket vallen.

Wie zoeken wij?

Beheerder(s), je mag alleen zijn of met partner, vriend(in), metgezel, die bij ons en het kampeerterrein passen. Daarvoor gaan we graag persoonlijk met je in gesprek. 

Reageer door een mailtje te sturen naar info@deduiventoren.nl met een korte uitleg over jezelf/jullie. Voor vragen zijn wij tussen 9-17 telefonisch bereikbaar.